كنافة بحشو المانجا روعه ، مكونات كنافة بحشو المانجا



كنافة بحشو المانجا روعه ، مكونات كنافة بحشو المانجا Almastba.com_1440992971_241



الكمية تكفي: 4 أشخاص


وقت التحضير: 30 دقيقة


وقت الطهي: 30 دقيقة


المقادير: ربع كيلو كنافه


مانجاية واحدة


شوية سمن


سكر حسب الرغبة


كيس كريم شانتيه دريم


شوية مكسرات مبشورين


الطبخ: نجيب الكنافة نقطعها ونرش عليها السكر والسمنة ونقلبهم في بعض




،ومثل ما انتي عايزة عايزة تدخليها الفرن شوية ماشي ، عايزة تحمريها على الطباخ مثل ما تعملي الشعرية،


انا بصراحة حمرتها في الفرن علشان ما أحتاجش سمنة كتير بتبقى اخف وهتبقى



3- هاتي الكريم شانتيه ، والمكسرات ( حسب الرغبه ) .


4- هاتي الكاسات


5- نبدأ بقى نحط الكاسات قدامنا


ونبتدي نحط طبقة كنافة


- وبعدين طبقة مانجا


- وبعدين طبقة كريم شانتيه


- وبعدين طبقة كناقة تاني


- وفوقيها طبقة كريم شانتيه ، وأخيرا نحط المانجا على الوجه


وممكن تزيني الكاس من فوق بالمكسرات ، او بشوية كنافة صغيرين


والكمية تكفي 10 كاسات


بالف هنا